Genetiikka

Home / Genetiikka

LABOGENilla on vuosien kokemus geneettisten tutkimusten käyttämisestä ja kehittämisestä erityisesti perinnöllisten sairauksien, turkin värianalyysien, DNA-profiloinnin, polveutumisen sekä lintujen sukupuolen määrittämisen saralla.

Korkean laatutasomme varmistaa se, että kaikkien geenitutkimustemme tulokset vahvistetaan riippumattomalla rinnakkaisella tutkimuksella ennen tulosten toimittamista. Prosessimme ovat DIN EN ISO/IEC 17025 sertifioituja.

Se merkitsee, että tutkimuksemme ovat luotettavia ja helposti todennettavissa. Toimintamme on siis jatkuvan ulkopuolisen valvonnan alaista, ja laatu varmistetaan myös säännöllisillä kontrollitutkimuksilla.

DNA eristetään ja sitä säilytetään 5 vuotta. Tämän ansiosta DNA:ta voidaan käyttää tulevien vanhempien todentamiseen ilman, että pitäisi ottaa uusi näyte.

Näytteen laatu on ratkaisevan tärkeää geenitutkimusten onnistumiselle aivan kuten muidenkin laboratoriotutkimusten tapauksessa.

Genetiikan tutkimuksissa neuvomme teitä mielellämme ja tukenamme ovat Saksassa Laboklin GmbH:n kokeneet biologit ja eläinlääkärit.

d-pl-13186-01-00_dakks_symbol_olac_rgb_2-1

Lataa tutkimuslähetteitä

Avataksesi tiedostot tarvitset ilmaisen Adobe Reader -ohjelman, jonka voit ladata näpäyttämällä Lataa

Koiran genetiikka, omistajalle

Suomen kennelliitto – Laboklin lomake

Kissan genetiikka, omistajalle

Hevosen genetiikka, omistajalle