Tietoa meistä

Home / Tietoa meistä

LABOKLIN laboratoriot on perustettu vuonna 1989 ja sen pääkonttori on Bad Kissingenissä, Saksassa.

laboklin_bad_kissingen_building

LABOKLIN on yksinomaan eläinlääketieteen näytteitä käsittelevä laboratorio. Sillä on n. 400 työntekijää, joista n. 100 on eläinlääkäreitä ja biologeja. Laboklinillä on töissä myös useita erikoiseläinlääkäreitä. Laboklin on Euroopan suurin eläinlääketieteellinen laboratorio PCR-, genetiikka-, bakteriologia- ja hygienianäytteille.

Laboklinin laboratoriot ovat DIN EN ISO/IEC 17025 ja DakkS akkreditoituja eli Saksan viranomaisten hyväksymiä ja jatkuvasti tarkastamia, mikä takaa tulosten luotettavuuden. Lisäksi LABOKLIN käyttää runsaasti automaatiota, mikä laskee inhimillisen virheen riskiä.

LABOKLIN käyttää lukuisia gold standard -tekniikoita testaukseen ja Laboklin toimii tämän vuoksi referenssilaboratoriona ympäri maailman monissa tutkimuksissa. LABOKLIN täydennys- ja jatkokouluttaa työntekijöitään jatkuvasti (Saksassa järjestettiin n. 70 seminaaria vuonna 2018), minkä lisäksi LABOKLIN julkaisee jatkuvasti tutkimuksia (vuonna 2018 julkaistiin yli 60 tieteellistä julkaisua).

Erittäin laajan tutkimusvalikoimansa lisäksi Laboklinin hinnoittelu on hyvin reilua, eikä yhteistyö edellytetä hankalia pitkäaikaisia tai muuten sitovia sopimuksia.

LABOKLIN Suomen toimisto:

christoph_gerhards

Christoph Gerhards, ELL. Dr. med. vet.

  • LABOKLININ edustaja Suomessa alkaen 2007
  • Laillistettu eläinlääkäri saksassa 1993
  • Väitöskirja 1995 (Institut für Immunologie und Molekularbiologie der Freien Universität Berlin)
  • Yliassistentti / Yliopistonlehtori, Helsingin Yliopisto, Eläinlääketietellinen tiedekunta 1997 – 2007
  • Oma Eläinlääkäriasema Helsingissä vuodesta 2004