Näytteiden pakkaaminen

Home / Näytteiden pakkaaminen
Näytteiden lähettäminen Labokliniin postitse tai TNT-kuljetuksella
Näytteiden lähettäminen Labokliniin postitse tai TNT-kuljetuksella

Tilaa ilmaiset näytteenotto- ja lähetystarvikkeet postilähetyksiä tai TNT-kuljetusta varten sähköpostitse info@laboklin.fi tai puhelimitse 044 0675 353. TNT-kuljetuksen käytöstä on tehtävä sopimus Laboklinin Suomen toimiston kanssa (huom: vain Eläinlääkärille), näin saat kuljetukset aina sopimushintaan (14,00 €/paketti).

Näytteen lähetys postitse: käytä kelta-mustaraidallista express-tarralla varustettua lähetyslaatikkoa (postimaksu on maksettu valmiiksi). Tulokset saat nopeimillaan kahdessa vuorokaudessa. Näytteen käsittelykulut ovat 1,95 €/eläin.

Näytteen lähetys TNT- kuljetuksella: tilaa kuljetus soittamalla TNT:lle ja täytä kuljetusasiakirjat. TNT noutaa paketin sovittuna aikana klinikalta. Tulokset saat nopeimillaan jo seuraavana iltapäivänä. Lähetyskulut ovat 14,00 €/paketti näytemäärästä riippumatta!.

Tulokset: vaihtoehtoina Mylab online -palvelu, sähköposti, posti, faksi tai tieto suoraan potilaskorttiin (esim. ProvetNet). Suosittelemme käyttämään joko sähköpostia ja Mylab:ia tai ProvetNet-ohjelmaa.

Näytteiden pakkaaminen säännösten mukaisesti
Näytteiden pakkaaminen vaarallisia aineita koskevien säännösten mukaisesti

Vaarallisia aineita koskevat säännökset määrittelevät periaatteet, joita on noudatettava mahdollisesti tartuntavaarallisten aineiden (eli aineiden, joiden tiedetään voivan sisältää ihmis- ja eläinsairauksia aiheuttavia pieneliöitä), kliinisten jätteiden ja diagnostisten näytteiden kuljetuksessa.

Onnettomuudet ja vahingot
Lähetyksen sisällöstä vastaa lähettäjä, ja hänon vastuussa väärästä pakkaustavasta aiheutuneista vahingoista.

Näytteiden oikea pakkaustapa takaa turvallisuuden.